Don’t challenge me…

Het Dominante leven heeft zeker niet stil gestaan, maar ik heb jullie dit bewust onthouden.

Allereerst wat er met Nico verder is gebeurt… Daar zijn jullie gebleven. Nadat we een date hadden gepland voor augustus liep ons contact verder. Tot er op een gegeven moment een bericht met lichte paniek in mijn chat stond. Nico had alle betalingen via Verse gedaan, een anoniem betaalplatform waarbij hij met creditcard geld kan uploaden en dat naar mijn anonieme account kon overmaken. Ideaal voor mij en voor hem.

Totdat bleek dat zijn Vrouw inzicht wilde in de uitgaven die al gedaan waren voor de gezinsvakantie… en opeens moest hij met de billen bloot (figuurlijk dan) en bekennen waar het geld aan was uitgegeven. Gelukkig wist zijn Vrouw al van zijn kinks, maar niet dat hij ze actief beoefende. Needless to say dat het exit Nico was als sub voor mij. Jammer, want het begon net leuk te worden.

De rest van de zomer was rustig. Nog een proefweker die na een week zo in de war was van alle emoties die hij te verwerken kreeg dat hij zich verontschuldigde en verdween.

En toen was het alweer halverwege augustus en het was te merken dat de vakantie voorbij is. Uit alle hoeken en gaten kwamen er subs naar me toe. Fred zocht weer contact, een aantal proefwekers van eerder en een vriend van Marc die altijd nog een keer voor me wilde knielen.

Mijn verlof kwam steeds dichterbij en met Liselette en Petertje had ik beide nog een social date gepland. Leuk om elkaar nog even te zien en bij te praten.

De vriend van Marc en ik kennen elkaar vaag, in vanilla context… Maar hij heeft een keer een proefweek geprobeerd en dat werkt niet voor hem. Zijn kink is anders, meer gericht op anaal onderzoek en kans op exposure. Laat ik zeggen dat ik al behoorlijk wat filmpjes heb van hem die bijzondere objecten in zijn aars stopt. We hebben afgesproken dat hij langskomt aan het begin van het verlof. Met voor mij het heerlijke vooruitzicht van het geven van een aantal faceslaps.

Terwijl hij knielt op de mat na mijn voordeur deel ik de eerste tik uit. Hij reageert met een keihard ‘auw’. En ik voel weer de heerlijke bekende steek in mijn buik die ik altijd voel als Dominae vrije ruimte heeft. Ik speel verder niet in mijn huis, dus laat ik hem een butplug indoen en wandelen we naar het nabij gelegen bos. Ergens in het bos gebied ik hem zich uit te kleden en maak nog wat foto’s. Uiteraard moet hij ook mijn dildo nog pijpen… het resultaat is overigens teleurstellend. Hij blijkt normaal poppers te gebruiken om zijn keel open te zetten. Niet voor mijn sletjes, die moeten gewoon de normale manier leren om hun keel open te zetten.

Nadat ik een foto heb laten zien en een filmpje heb gemaakt mag hij zich weer aankleden. De dennenappel afdrukken staan in zijn knieën. Dit zal de enige keer zijn dat ik iets kinky met hem doe, dat weten we beide. Wel is het fijn om met iemand die ik alleen vanilla ken(de) over BDSM te praten. Hij loopt al lang in de wereld rond, op zijn eigen wijze.

Na zijn vertrek zoek ik zijn vaste pro-Domme online op en stuur haar ook de filmpjes. Wellicht kan ze er nog wat leuks mee.

Daarnaast heb ik ook al een week online contact met Renee. Hij is zoekende in BDSM en zoals veel vaker ben ik een klankbord voor hem omdat hij met niemand over zijn behoeftes spreekt. We hebben het over hoe het voor hem is, wat hem tegenhoudt, waar hij van droomt en wat nu een volgende stap zou zijn. Eigenlijk ben ik hem aan het coachen… En ik bedenk me dat dat iets is wat ik wel graag zou doen. Als de persoon die ik ben (evt. met een snufje Dominae). Want zoveel mannen met sub gevoelens zijn op zoek en weten vooral met hun eigen emoties en wensen geen raad (zie ook de podcast van Queen Jazz en mij over schaamte). Dus wellicht voeg ik dat binnenkort toe aan mijn aanbod. Anonieme online coaching, in gesprek gaan over je onderdanige gevoelens en hoe je hiermee om kunt gaan.

Om terug te komen op Renee, hij heeft zijn vrouw verteld over zijn gevoelens. Niet om er iets mee te doen met haar, maar omdat hij van haar houdt en omdat de onderdanige gevoelens niet gaan verdwijnen. Ik heb niet gezegd dat hij dit moet doen (ik zeg als coach sowieso niet wat je moet doen) maar ben ontzettend trots. Ons contact heeft ervoor gezorgd dat hij er uitgebreid over is na gaan denken en eindelijk heeft durven erkennen dat hij dit echt voelt en hier iets mee wil. Hij bedankt met met een bon.

Na een week nog wat minder contact geeft hij aan wel graag een online proefweek wil. Deze is morgen voorbij…. Het was een leuke week en tegelijkertijd merk ik dat het mij voedt en dat ik het lastig vind om niet live te kunnen spelen. Verder zegt hij geen Nee tegen me en is zijn naam nu Reja.

Maar wacht, ik had toch net gespeeld met die vriend van Marc? Ja…. en deze week was ook mijn social date met Liselette. Zij is ondertussen in contact met een lifestyle Domme met wie ze verder gaat onderzoeken en spelen. Dat betekent niet dat wij niet alsnog een goede klik hebben en elkaar missen. Voor de social date had ze een bootje geregeld en afgelopen donderdag hebben we heerlijk gevaren over de Loosdrechtse plassen.

Helemaal social was het natuurlijk niet. Ze had haar electro omgedaan en mij de afstandsbediening gegeven. Hoewel we beide een vaarbewijs hebben outranked ze me technisch gezien en mocht dus kapiteinsletje zijn. Ze had een lunch voorbereid en heeft mijn nagels verzorgd. Uiteraard gepard gaande met smeken en flink wat stroomstoten. Ze heeft ook nog een kettinkje voor me gekocht en we updaten de firmware van het kluisje waarin ze de sleutels moet bewaren als ik haar lock. De ochtend vliegt voorbij en we genieten met volle volle teugen. Ik moet me echt inhouden haar niet nog veel meer onder handen te nemen… maar het is geen sessie en ze gaat een ander dienen en dus gedraag ik me als en Domme/Dame 😉

Er is ook een geval waarin ik dit niet doe….

Ergens in de afgelopen week word ik wakker en vind in mijn Twitter DM een bericht van ‘Jeroen’. Ik dacht dat ik al eerder over hem geschreven had maar kan het zo snel niet terugvinden. Jeroen heeft als kink blackmail en ik heb hem vorig jaar in een proefweek uitgebreid gechanteerd…. Voor het eerst voor mij, maar zeker leuk.

We hebben sporadisch contact gehouden en ik heb hem er wel eens op gewezen dat hij echt verslaafd is aan blackmail… maar meestal doet hij dit met nep gegevens en een laag bedrag. Laten we zeggen dat hij die behoefte nog niet is verloren. In een dronken bui heeft hij mij zijn naam en telefoonnummer gestuurd en gezegd dat ik hem ‘mag’ chanteren.

Zijn bericht maakt me woedend. Ik ‘mag’ van hem? Hoe bedoel je topping from the bottom… Mijn reactie naar hem is dan ook niet mals. Als hij de volgende ochtend met een kater wakker wordt schrikt hij van mijn reactie. Ik besluit hem wel een lesje te leren en hem daadwerkelijk te gaan chanteren met zijn eigen gegevens. Hij vraagt bijna direct of hij het niet nog terug kan nemen en er onderuit kan komen. Nee, zo makkelijk is het niet. Het bedrag om te stoppen zal deze keer niet een lousy 50 euro zijn, maar minimaal eindigen met 3 nullen. Hij schrikt en begint enorm te piepen… waarop ik hem wijs dat hij me de gegevens heeft gestuurd, hij geeft gezegd dat hij gechanteerd wil worden en dat ik simpelweg dit zo toepas dat ik er genot aan beleef.

Gedurende de week krijgt hij een paar keer de keuze… bijvoorbeeld om een foto te maken van zijn piemeltje met een papiertje erbij waarop staat dat hij me chanteert….Tot het maken van een herkenbare naaktfoto of me te vertellen wie zijn werkgever is. Elke keer wil hij zich eruit wurmen door te betalen maar de bedragen zijn zo substantieel (ik vind het veel leuker om hem te chanteren) dat hij het niet elke keer kan ophoesten. Ik begin er steeds meer plezier in te krijgen terwijl hij aangeeft dat hij denkt dat hij na deze ronde voorgoed genezen is van zijn blackmail fetish.

Of ik te vertrouwen ben? Zeker…. maar dat betekent niet dat ik doe wat jij vraagt als je me uitdaagt. Als ik echt geïrriteerd raak zul je merken dat ik harder kan zijn dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden… dus ik herhaal nogmaals… Don’t challenge me… of het nu blackmail is of het locken van je piemeltje. Ik ben inventief en geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *