A new Lady in the world

Voor iedereen die deze blog daadwerkelijk goed heeft gelezen en een beetje kan rekenen weet dat ik in verwachting ben… naja, was. Want in de tussentijd ben ik bevallen. Niet kinky… zeker niet. Al speelde pijn wel een rol, maar deze keer niet voor mijn genot.

Afgelopen donderdag, 6 oktober ben ik weer moeder geworden, van een prachtig meisje. Ik ben volledig verliefd en ze is geweldig. Het is een pittige Dame (hoe kan het ook anders) en ik zal haar de ruimte geven en ondersteunen tot het worden van een krachtige, zelfstandige persoonlijkheid die haar wensen uitspreekt en waar nodig afdwingt.

Met mij gaat het overigens goed, en ik kijk ernaar uit om aan het einde van het jaar weer te spelen… maar voor nu de aandacht hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *