It’s been a while

Na bijna zes maanden niet te hebben gespeeld is het dan zo ver. Eindelijk weer een date. De afgelopen maanden ben ik druk geweest met andere dingen, en toch is Dominae achter de schermen nooit echt verdwenen. Zo heb ik net alweer twee proefweken afgerond, en volgt er volgende week een proefdate. Tegelijk staat er een social date voor januari gepland met mijn oudste contact, Niek. En er was een sub die terugkwam, inplande… en weer verdween. Tegelijk zijn er subs die willen maar niet durven… keer op keer op keer.

Liselette is uiteraard al op kraambezoek geweest en heeft direct de koelkast schoongemaakt. We kijken nu naar een vaste dag in de maand dat ze als huishoudster mij thuis ondersteund… In ieder geval zo lang ik nog vrij ben (tot maart).

Maar terug naar vandaag. De afgelopen dagen ben ik al bezig geweest met de voorbereidingen. In het delen van mijn enthousiasme met vaste contacten (proefweker Alex, Daantje, Liselette etc) merk ik dat mijn enthousiasme groeit. Ik heb er zin in en ben er zeker weer aan toe. Daantje merkt dat ik heel graag wil spanken en mijn zweep wil gebruiken en geeft aan medelijden te hebben met de eerste sub in maanden. Ik zou zeggen dat deze zich vereerd zou moeten voelen.

Want wie is nu eigenlijk die man die me mag dienen? Het is grappig, de allereerste social date die ik ooit deed is ook de date die na mijn pauze als eerste mag knielen. En dat heeft hij nog nooit gedaan in een hotelkamer. Het is Fred…. En als je een beetje hebt opgelet en deze blog goed hebt gelezen weet je dat je geen medelijden met Fred hoeft te hebben… maar dat hij dankbaar mag zijn dat hij de grond mag kussen waar ik op loop.

Een tijdje geleden kwam hij weer terug…. As always met mooie woorden. In het verleden liet hij zijn dagelijkse alpha te vaak naar boven komen en maakte daarbij generaliserende opmerkingen over Vrouwen ea. Dit stoorde mij enorm en riep zoveel irritatie op dat ik geen zin meer had in contact met hem. Daarnaast is zijn kink om online gecontroleerd te worden, met een deel findom en live sessies. Zijn grootste fetish is… leer… en is hij snel zat van Dommes. Met als gevolg dat hij zichzelf vastlegt met een contract en daar dan vervolgens onderuit wil.

Hij is zijn hele leven al onderdanig en merkt dat er de afgelopen tijd verandering in komt. Hoewel hij een haat/ liefde verhouding heeft met zijn bdsm gevoelens verandert de balans. De frustratie en het schuldgevoel nemen toe. ‘Had ik deze gevoelens maar niet’ hoor ik hem zeggen. Tegelijk maakt dat hij zich echt openstelt dat ons contact nu eindelijk eens niet direct eindigt in frustratie. We besluiten een week of drie geleden om een hoteldate in te plannen en tot die tijd vanilla contact te houden om te kijken hoe dat gaat.

Na de hoteldate kijken we of ik hem vast wil domineren en of hij stabiel genoeg is in zijn gevoel om daar weer aan te voldoen. Van mij moet hij aftellen tot de date…. Blijkbaar is het voor hem verwarrend als ik aardig doe, hij vergeet even wat onze verhouding is. Normaliter wordt hij graag gedwongen, maar ik ben van de stroming dat ik in spel dwing, maar niet om met mij te spelen. Dat is nog steeds een voorrecht.

Dus hij denkt en twijfelt over of ik wel dominant genoeg ben en komt terug op onze laatste meeting . Dat is alweer meer dan een jaar geleden. Tijdens onze laatste date was hij overtuigd…. en ik heb geen enkele twijfel.

Als de date dichterbij komt begint ook de voorpret. Iks tuur hem nog een kee rzijn verslsg vna onze eerste date De laatste week mag hij niet komen maar moet hij elke dag edgen…ik wil hem graag zo gefrustreerd mogelijk. Ik zoek mijn koffer op en laat al mijn gereedschap door mijn handen gaan. De outfit is nog even zoeken. Mijn borsten zijn zo groot dat ze echt nergens in passen en mijn latex past nog niet.

Leren broek met leren laarzen, een korset en een doorschijnend topje. Ik smul ervan om mijzelf weer zo te zien. Omdat ons contact vanilla is neem ik hem niet mee in alle voorbereidingen. In mijn hoofd vormen zich langzaam scenes. Fred droomt blijkbaar ook en deelt een van zijn fantasieën.

Een paar dagen vantevoren maakt hij een ‘grapje’. Hij zegt, tot 5 december waarbij ik mijn wenkbrauwen frons, want onze dat is 6 december. Ik check het in de communicatie (zolang ik niet werk ben ik een stuk minder flexibel) en zie dat ik uiteraard gelijk had. Dit roept irritatie op. Hij reageert met dat het een grapje was… en ik weet nu al dat ik hem dit betaalt ga zetten.

En dan is het eindelijk Dominae Day… Onze date is vroeg in de ochtend in een hotel dat via Dayuse is geboekt. Voordat ik erheen kan moet ik nog een halve marathon aan klusjes doen en mijn wekker gaat dan ook al voor 6 uur. Als ik het laatste stuk naar het hotel rijd met een klassiek stuk op en een mok thee in de auto merk ik de bijzondere combinatie van rust en spanning die voor een sessie over mij heen komen. Het is zo lang geleden…

Ik parkeer mijn auto en wil naar binnen lopen als ik hem zie aankomen. Zijn laatste bericht is dat hij gespannen is. Ik app dat hij moet wachten in de auto tot ik hem uitnodig. Blijkbaar heeft hij het niet gelezen want hij stapt uit de auto. Terug zeg ik hem. Hij lijkt het niet te horen en komt dichterbij. Ik zeg nogmaals dat hij zijn appjes moet lezen en terug moet gaan… Oke zegt hij. Ik verbeter hem in ‘Ja Dominae’ en daarmee is de toon gezet.

Een paar minuten later ben ik geïnstalleerd en heb ik mijn outfit aangedaan. Ik geef aan dat hij mag komen en hoe hij moet lopen. Een minuut later klopt hij op de deur.

Ik gebied hem de badkamer in te gaan en zich uit te kleden terwijl ik mijn gereedschap uitstal. Als hij op verzoek binnenkomt moet hij knielen…. lager, lager… en ik duw hem met mijn hak naar beneden. Hij mag mijn laarzen kussen…. even lijkt hij te twijfelen maar dan kust hij ze vol eerbied.

Ik loop wat om hem heen, kijkend naar zijn lichaam. Een paar keer aai ik hem met mijn flogger, zeg ik hoe ik hem wil hebben en laat hem even tot rust komen. Als ik op de stoel aand e andere kant van de kamer ga zitten heb ik mijn lederen halsband, en pols- en enkelboeien bij me.

Hij kruipt naar me toe en ik doe hem de de halsband en boeien om. Tegelijkertijd zet ik tepelklemmen op zijn tepels. Zijn pik kwijlt en hij mag het braaf oplikken. Om mijn eerdere frustratie nog wat ruimte te bieden bind ik zijn armen aan een spreader en gebied deze boven zijn hoofd te houden. Als het te laag wordt….straf. Tijd voor een balgag want ik heb geen zin in geluid.Hij is aan het piepen over de tepelklemmen en ik laat hem me smeken. Een klem verwijder ik zacht… de andere trek ik eraf. Fred slaat dubbel en ik concludeer dat hij erg kleinzerig is.

Terwijl ik genietend naar hem kijk spelen mijn hakken soms met zijn tepels. Als zijn armen te ver zakken geef ik hem een schop in zijn ballen en een faceslap. Ik geniet van het effect wat ik zie in zijn blik. Angst vermengt met ontzag en ook genot.

Daarna streel ik zijn gezicht met mijn in lederen handschoenen gehulde handen voordat ik nogmaals in zijn tepels knijp. Ik pak zijn telefoon en log in… Hij heeft gezegd dat hij geen contact meer heeft met andere Dominantes. Dit was geen eis van mij, maar toch zoek ik op zijn telefoon naar skype en lees wat gesprekken terug. Terwijl ik vragen stel en inconsistente delen van zijn verhaal benoem prikt mijn hak op zijn rug en nek. Hij heeft geen keuze… hij moet antwoorden en als het me niet bevalt voelt hij het.

Als ik klaar ben, en tevreden ben laat ik hem over het bed buigen. Ik vraag waarvoor hij straf heeft verdient en hij weet exact waarom. Ik zeg dat zijn straf 50+ 10 is en begin de spanking met mijn kleine plastic flogger. Deze is zacht en venijnig tegelijk, maar niet echt hard. Als ik begin met mijn spanking mag hij meetellen. Ik voer het tempo snel op en hij houdt het niet bij met tellen. Eenmaal aangekomen bij 50 geef ik nog een tik.

Tijd voor de 10 extra. Ik pak eerst de zachte flogger en geef een tik. Hij valt voorover en begint te piepen. Ik ben oprecht verbaasd want dit was echt niet hard. ‘Terug’ gebied ik hem. Ik pak de paddle en geef hem een tik… Weer kermt hij en duikt voorover. Als ik nu echt zou denken dat wat ik deed hard was, maar ik weet hoe dit voelt, zijn billen zijn opgewarmd en het is niet hard. Ik gebied hem binnen 3 tellen weer zich aan te bieden en dat als hij weer geluid maakt de volgende niet meetelt. Ik geef twee tikken die niet meetellen… en hij begint het te leren. Hij kermt iets over sporen…. Ik gebied hem zijn benen te spreiden en buig mijn zweep zodat hij met een harde tik tegen zijn ballen slaat…. ik hoor hem verbijten en glimlach.

Als we 10 hebben bereikt mag hij liggen en laat ik hem even bijkomen. Ik vraag hoe het gaat en of hij verder kan. Hij antwoord nee met een glimlach… Hij is er klaar voor 🙂

Ik zet hem neer en wikkel hem in folie waarbij ik zijn slurfje vrij laat. Daar staat hij dan, ingepakt en als een pinguin loopt hij naar de spiegel waarbij ik achter hem ga staan en hem laat kijken hoe ik mijn handen over zijn geplastificeerde lijf laat gaan.

Terug naar het bed waar ik hem blinddoek en mijn gehandschoende vinger in zijn mond stop. Hij zuigt en ik merk dat hij opgewonden raak. Met mijn laarzen speel ik met zijn pik. Na een tijdje te zijn geedged komt hij met toestemming klaar. Elke druppel zaad likt hij op….nog steeds hulpeloos op bed liggend.

En zo eindigt de eerste sessie in een half jaar. Het smaakt naar meer en ik ben dan ook benieuwd met wie ik als volgende dit avontuur aan kan gaan… Ik kan niet wachten.

Als Fred gedoucht en weg ik geniet ik nog even na. De rest van de dag heb ik een voldane glimlach op mijn gezicht en laat ik de sessie nog de revue passeren… Wat vond ik leuk, wat kan beter, hoe was het voor hem (dat check ik via chat) en wat is er voor een volgende keer. Voor nu een goed begin van december 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *