Hoteldate Alex: Kneel and obey

Het nieuwe jaar is begonnen en direct na de vakantie gaat Dominae weer op pad. Velen vroegen me tussendoor of Alex wel een vervolg zou krijgen… Nieuwsgierige aagjes 😉 . Gelukkig ben ik dat zelf ook en ga ik een uitdaging niet uit de weg. Alex is niet gebonden aan kantooruren wat het voor mij een stuk makkelijker maakt om af te spreken. En zo komt het dat ik op dinsdagavond na het eten de koffer in de auto leg en naar een hotel rijd.

Alex moet van ver komen en is al een tijdje onderweg. Alleen is er opeens radiostilte. In de omgeving van het hotel blijkt zijn internet niet optimaal en werkt Kik niet. Gelukkig hebben we ook eerder Skype contact gehad en lukt het hem om op die manier contact te hebben. Helaas is het bij dit hotel ook zo dat je alleen naar de verdiepingen kunt met een kamersleutel. Helaas wacht hij dus niet knielend op me tot ik de deur open maar ontmoeten we elkaar in de lobby.

We nemen de lift naar de kamer, die overigens prettig ruim is en met een doorloop badkamer ook privacy biedt. Ik had gevraagd iets lekkers mee te nemen en in plaats van een van de dingen te halen die ik heb genoemd heeft hij alles meegenomen. Ik maak plaats voor mijn attributen en leg de laatste hand aan mijn outfit.

Alex is ondertussen verandert in Alexia. Kooitje, slipje, bh…. Het is voor het eerst dat hij het met een reden aanheeft… Met een topje en rokje om het af te maken. Ik gebied hem voor me te knielen en leg mijn schoenen op hem. Een heerlijke aanblik vind ik dat.

Hij heeft me nog steeds niet mogen aanschouwen. Deze week is mijn nieuwe latex corset binnengekomen en ik voel me er ontzetten krachtig in. Alex kruipt naar me toe en mag mijn schoenen kussen. Daarna dwing ik hem me aan te kijken. Punten dat hij me in mijn ogen kijkt, hij durft niet anders te kijken.

Ik kleed hem verder aan met de halsband en boeien. Ook doe ik tepelklemmen op de oren.. zodat hij goed zijn oren gebruikt, het staat als oorbellen.

Alexia wilde ontzettend graag voor me strippen. Voor mij amusant en ik zet muziek aan. Ik moet zeggen, het valt me niet tegen. De bewegingen zijn zelfs enigzins soepel en met wat aanwijzingen (trek dat shirt niet uit alsof het een trui is) gaat het soepel. Het enige is dat hij er zijn een lapdance van wil maken waarbij hij op schoot komt zitten… Dat is niet gepermitteerd. De heupen worden wat meer ingezet, de billen getoond en uiteindelijk staat Alexia naakt voor me. Tijd om te knielen en voor een inspectie. Zijn ogen glinsteren, hij heeft het net zo naar zijn zin als ik.

Ik gebied de expose positie… Deze is tijdens de proefweek geoefend en zou makkelijk af moeten gaan. Maar nee, er valt van alles aan op te merken. Ik corrigeer en ga voor hem zitten. Als hij een bijdehante opmerking maak geef ik hem een faceslap. Na de inspectie mag hij een drankje voor me halen. De simpelste instructie blijkt lastig om uit te voeren wat hij uiteraard te horen krijgt. Nadat hij bijna smeekt verwijder ik zijn tepelklemmen. Ook zijn oren bevrijd ik. Zijn gezicht vertrekt in een pijnlijke grimas. Ergens tussendoor heb ik hem nog in zijn ballen geschopt,,, en daarmee het kooitje gebroken, And I wasn’t even trying.

Alexia kleedt zich weer aan… De lingerie en holdups. Waarbij ook blijkt dat de lingerie echt niet past….zijn omtrek is te breed. Ik bind de armen op de rug vast aan de halsband en lijn hem aan. Vernedering is zijn ding en zodoende mag hij me volgen, op zijn knieën met zijn armen op zijn rug. Ik geef een ruk en hij valt voorover. Zijn gezicht op het tapijt omdat hij zich niet op kan vangen. Het is een prachtig gezicht, precies waar ik voor ging. Hij kermt… geen enkel spoor van de niet reactieve man van vorige keer. Hij kruipt weer omhoog en kruipt verder achter me aan….

Tijd voor wat lijfstraffen en ik gebied hem op het bed te bukken. Zijn meegenomen butplug wordt ingebracht… Hij ligt absoluut niet comfortabel maar geeft geen kik.

Ook bij hem heb ik de afgelopen tijd de straffen bijgehouden. Met als ergste dat hij gezegd heeft me iets cadeau te doen voor kerst maar dat ik niets heb ontvangen.

Ik warm zijn billen op met wat billenkoek om vervolgens het af te maken met de flogger en paddle. Alex heeft het zwaar. De positie, de straf….Ik geniet met volle teugen.

Als laatste moet Alex nog wel wat leren. Ik pak mijn mooie zwarte dildo en gebied hem deze te pijpen. Mijn duim doe ik halverwege. Ik verwacht dat hij minimaal tot hier komt. Alexia probeert en kokhalst… nog meer proberen en tranen uit de ogen… maar het werkt niet. Ik bied met een glimlach aan te helpen en duw zijn hoofd op de dildo. Hij redt het nu wel. Braaf sletje.

Daarna dirigeer ik hem naar bed en smeer zijn billen in. We kletsen nog even na, de tijd is voorbij gevlogen wat altijd een goed teken is. Ik zie potentie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *