Hoteldate huisslet Liselette: Try it all again

Mijn date van vorige week maandag was ziek, dus helaas geen playtime voor mij. Het is jullie vast opgevallen dat Liseletje weer wat meer langskomt in de blogs. Nadat ze afgelopen jaar op zoek is gegaan naar een lifestyle Dominante hebben we wel contact gehouden. De financiele component zorgde voor een schuldgevoel richting haar vanilla leven. Tegelijk valt kink niet te onderdrukken. Liselette verkeerd in de positie dat ze Marc heeft ontmoet en dat hij haar mag en vertrouwd.

Omdat ze toch graag wil dienen is het uiteindelijk zo dat ze nu al een paar keer bij mij in huis is komen werken en mij verwennen. Als Marc erbij is dan maakt ze voor ons beide een heerlijke lunch. Zo heeft zo vorige week de hele bijkeuken uitgesopt en lunch bereid. Daarnaast heb ik sinds eind december haar creditcard in beheer… waardoor ik simpelweg zelf kan shoppen en omdat ik het leuk vind dan ook met haar kan spelen.

Vandaag was de eerste keer sinds Antwerpen dat ik met Liselette ging spelen. Als ze als huisslet werkt stuur ik haar simpelweg aan…en ze is erg constant in haar falen maar doet haar best te verbeteren.

De afgelopen maand heb ik haar dus drie keer gezien. We hebben uitgekeken naar deze datum aangezien ik mijn handen vrij zou hebben. Helaas liep het iets anders waardoor ik vreesde dat spel helemaal niet mogelijk was. Liselette heeft van zondag- dinsdag een kamer geboekt in een hotel in de buurt. Hoe kan ook zou ik even langsgaan. Ook heeft ze de opdracht om drie grote zakken met kleding op Vinted te zetten zodat ik het kan verkopen. Een klus waar ik geen zin in heb en wat ik prima kan uitbesteden. Uiteraard doet ze dit geboeid aan een meubelstuk waardoor ze niet weg kan en ook niet naar het toilet.

Marc is gisteren op vakantie gegaan en ik kwam vanuit Groningen naar huis. Omdat Liselette nu eenmaal in de buurt was kreeg ze de opdracht een ovenmaaltijd te bereiden voor gisteren en vandaag. Het was heerlijk om thuis te komen in een warm huis, met lichten aan en eten in de oven. Uiteraard lag er ook een sleutel van de kamer en een mooie bos rozen op me te wachten.

Het resultaat van haar inzet op Vinted in de avond is teleurstellend en ik overweeg haar de hele nacht te laten doorwerken…. maar tegelijk zijn er ook andere plannen om haar ocomfortabel te maken.

De afgelopen nacht heeft ze zichzelf vastgeketend aan een lange staaf met ogen waarbij ze haar nek, enkels en polsen heeft vastgemaakt. Dit met een timelock zodat ze niet loskon. Daarnaast een sleutel in de iglo kluis die naast haar lag, mocht er echt iets zijn kon ze mij bellen en kon ik de code geven.

Voordat ze ging slapen heb ik haar erop gewezen dat ze volledig overgeleverd was aan mij. Dat ik de kamersleutel had en dat ik een leger mannen langs kon sturen om haar bruut te nemen. Toen ze vanmorgen wakker werd bleek ze goed geslapen te hebben. Het slapen in bondage went blijkbaar snel voor haar.

Om 9:00 moest ze klaarstaan voor mij. Terwijl ik in de buurt was gaf ik de instructie om zichzelf geknield vast te ketenen met haar handen aan haar enkelboeien. Ik weet dat het nog twintig minuten duurt voordat ik er ben… maar dat deert niet.

Als ik met mijn pasje de deur opendoe roep ik ‘housekeeping’ (er stond een do not disturb bordje op de kamer). Liselette reageert met, I don’t need housekeeping… Ik loop verder door het gangetje (deze suite bestaat uit 3 kamers) en zie haar liggen. Als ze mijn stem herkent zucht ze diep. Er was toch een klein beetje spanning dat de schoonmaakster haar zo aan zou treffen. 🙂

Rustig zet ik een kopje thee en kleed me om. Mijn nieuwste Honey Birdette body is binnen en ik ben verguld met hoe deze zit. Panty, latex rokje, hoge hakken… Liselette trilt af en toe als ze denkt te weten wat ze hoort…

Ik geniet van mijn thee en neem de tijd terwijl ik haar steeds meer hoor zuchten en steunen. Met mijn camera loop ik naar haar toe en maak wat foto’s. Dan pak ik de sleutels, duw haar op haar zij zodat ik er erbij kan en maak haar enkels en polsen los. Ze slaakt een zucht van verlichting.

Terwijl ze de laatste boei zelf losmaakt loop ik weer terug naar mijn stoel. Ze volgt al snel en knielt voor me neer. Mijn schoenen worden aanbeden en eindelijk mag ze me aankijken. Haar ogen worden groot en de complimenten stromen over haar lippen. Tegelijk beginnen haar heupen ook heen en weer te bewegen. Het sletje weet niet wat ze met zichzelf aanmoet.

Tijd voor wat beweging. Een jaar geleden heb ik Liselette getraind in een aantal zaken en ik ben benieuwd of ze heeft geoefend. De muziek gaat aan en ze beweegt soepel voor me heen en weer. Ik ben positief verrast. Haar make up, haar kleding, haar manier van bewegen. Ze is echt gegroeid als sissy en daar ben ik trots op.

Twerken is ze verleerd, maar we hebben veel lol om de heupen soepel te laten rollen. Een kleine correctie hier en daar zorgt voor de juiste inzet.

De volgende stap in haar training is anale stimulans. Ze heet speeltjes genoeg maar haar sissy kontje is nog ongebruikt omdat ze zelf aangeeft dat deze te strak is. Uiteraard aan mij de uitdaging om dit dan op te rekken.

Ik koppel haar Lovense hush aan mijn app en laat haar voorover bukken over het bed. nadat ik glijmiddel heb aangebracht gebied ik haar rustig te ademen terwijl ik langzaam de hush inbreng. Als hij op zijn plek zit schiet ze inde lucht dat het te gevoelig is. Ik glimlach en vraag rustig of ze wil dat ik hem verwijder… Ja….

Rustiger verwijder ik het speeltje en plaats een kleinere butplug terug. Deze vibreert niet, maar zorgt er wel voor dat ze wat training krijgt. Daarna is het tijd voor wat beweging en iets wat ik al een tijdje wilde proberen… Mijn eerste stappen in bondage.

Naast dat ik wel wat subs heb vastgebonden wil ik dit toch graag verder ontwikkelen. Tot nu toe is het nog niet gelukt om een workshop te volgen maar het wordt tijd dat ik hier meer mee ga doen.

Op youtube zoek ik een simpele tutorial en haal het touw uit mijn koffer. Ik begin me de eerste knopen en al snel draai ik Liselette rond om zo te staan als ik nodig heb. Het touw blijkt helaas te kort maar ik kan elke keer aan de achterkant met een ander stuk verlengen.

Na niet al te lange tijd is daar na mijn eerste touw jurkje. Liselette is verguld en trots het te mogen dragen. Dit smaakt naar meer en ik neem me voor op zoek te gaan naar nog langer bondage touw en nu echt een workshop te zoeken en boeken.

Ik pak de magic wand van Liseletje en begin haar enorm te teasen. Op haar knieen voor me op de grond heeft ze een prachtig uitzicht, haar handen heb ik op haar rug gebonden en haar enkels aan elkaar. Ze kermt en smeekt en kwijlt enorm. Vandaag is het niet haar dag om te mogen komen. Ze heeft onvoldoende kwaliteit geleverd en heeft nog een hoop werk te doen.

Terwijl ik haar gekmaak met de wand doe ik mij vinger in haar mond. Ze begint te zuigen. Haar hele lichaam beweegt en ik fluister in haar oor dat ik echt verwacht dat ik haar volgende keer kan nemen. Dat ze van mij is en van geen ander. Ik pak een dildo en begin te oefenen om een Pavlov reactie te creeeren. Ik wil dat als ze gestimuleerd wordt ze haar mond automatisch opent om te pijpen.

Sletje heeft geoefend en het gaat soepel. Ik breng haar weer tot de rand van climax en geef aan dat als ze komt ze de sleutel niet meer krijgt… ook niet als haar lief erom vraagt… Ik weet dat ze niets liever wil maar ook dat er nog een greintje verstand zit. Dan laat ik los….ze hijgt en kreunt nog wat na. Lange draden kwijl bungelen van haar clitje naar beneden.

Het is langzaam tijd om te gaan. Ze heeft make up op mijn schoenen gesmeerd en dient deze eerst schoon te maken. Omdat ze nu een rope bunny is wil ik dat ze naar de badkamer hupst…. het ziet er koddig uit en ik lach hardop. Ze komt terug met een doekje en maakt netjes de schoenen schoon. Je vraagt je af waarom ze ze niet likt? Omdat ik mijn schoenen SCHOON wil. Ze moet nog een paar keer terug om wat water te halen en hupst dan vrolijk op en neer. Eigenlijk zou ze nog zo’n pompommetje op haar billen moeten hebben.

Ik kan het niet laten en pak nog even mijn mini flogger om haar billen wat roder te maken. Weinig straf vandaag… maar ze heeft wel veel geleerd.

Als mijn schoenen schoon zijn check ik hoe het gaat met haar. Ze straalt en ik maak me geen zorgen, maar toch. Ik vertel haar ook dat ze vna mij is, dat ze kan proberen om weg te gaan maar dat wat wij hebben echt en effortless is. Ik laat haar ook niet gaan… simpelweg omdat ik in haar hoofd zit en er nog veel te leren valt. Ze kijkt dankbaar naar me op.

Ik geef de regels voor de rest van de dag mee. Ze gaat de rest nog op Vinted zetten, nu met betere research als achtergrond voor de prijs. De touwen en butplug houdt ze om/in. Vanavond brengt ze mij de kleren terug en mijn koffertje.

Daarnaast verwacht ik dat ze vannacht weer aan de stang slaapt en dat ze zich gedraagt anders gaan de metalen polsboeien niet af terwijl ze morgen weer op kantoor verwacht wordt.

Ik kleed me om en verlaat de kamer waar Liselette alweer hard aan de slag is voor mij. Ze appt me later dat ze het heerlijk vond, dat ik er geweldig uitzag en dat ze zo lekker gebruikt wordt door me. Ik grinnik, als je mij mijn gang laat gaan heb ik met gemak genoeg te doen voor twee inwonende bediendes… maar anno 2023 is dat helaas niet meer zo gebruikelijk.

Het is nu avond en ze komt zo de spullen terugbrengen. De wand heb ik meegenomen omdat ik weet dat ze anders er niet vanaf kan blijven en alsnog gaat komen. De volgende afspraak voor haar als huisslet staat al, maar het lijkt nog lang te duren.

Verder heb ik heerlijk nieuws. Vanaf maart heb ik elke tweede vrijdag vrij in mijn agenda om te spelen. Het kan eindelijk structureel een plek krijgen en ik heb dan ook ruimte voor nieuwe serieuze subs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *