Public date Berend: Find a place

Het is alweer drie weken geleden dat Berend contact met me zoekt. Op dat moment heb ik net mijn add weer online gezet en krijg ik een stortvloed aan reacties. Kortom, ik heb even wat tijd nodig om te kijken wie er een proefweek mag beginnen en wie niet. Berend is netjes, beleefd en heeft al wat ervaring. Het is al een tijd terug dat hij een sessie heeft gepland… en als ik het goed begreep was het destijds alleen spanking en weer gaan.

Hij hoopt dat het met mij mogelijk is om een band op te bouwen en dat het gevoel bij de sessies intenser wordt. We chatten wat af en het is even zoeken naar wat meer diepgang bij deze sub. Nu rijd ik twee weken geleden toevallig dicht langs zijn woonplaats… en moet ik ook weer terug. Door een voorval ben ik erg gefrustreerd en ik zou het liefste iemand onder handen nemen. Hij biedt aan om ergens onderweg af te spreken zodat ik even wat frustratie kwijt kan.

En zo komt het dat Berend in zijn eerste proefweek al geknield naast zijn auto voor me zit en de eerste faceslaps van zijn leven in ontvangst mag nemen. Na vier faceslaps is het genoeg. De trap in zijn ballen voelde hij sowieso nog. Opgelucht en met een glimlach rijd ik naar huis. Als je mij dit 2,5 jaar geleden had vertelt had ik je waarschijnlijk niet geloofd. Wat wel aangeeft hoe zeer ik ben gegroeid in mijn comfort om te straffen en er steeds meer van te genieten.

De proefweken waren onderbroken vanwege Pasen… en aan het einde van de tweede proefweek is het tijd voor een public date. Bij mij in de buurt omdat hij daar toevallig moest zijn. We spreken af voor een drankje en ontmoeten elkaar op de parkeerplaats. Van de fysio mag ik momenteel geen hakken dragen. Ik heb al een paar maanden rugklachten en elke keer als het een beetje beter lijkt te worden wordt het daarna weer slechter.

Ik kies er toch voor om hakken aan te doen en neem me voor zo dichtbij mogelijk te parkeren. Mijn doel is om niet meer dan 100 stappen te hoeven zetten. Als ik aankom is Berend net geparkeerd aan de overkant en hij steekt de weg over. Zoals bij ongeveer elke sub loopt hij voor me uit en moet ik hem voor de ingang al twee keer corrigeren.

Het openhouden van de deur is niet iets wat hij gewend is en hij gaat zelf voor… onmogelijk dat mannen dit niet weten! We kiezen een tafel in de hoek en gaan zitten. Ik heb overzicht over de hele zaak en hij heeft alleen mij om naar te kijken. Goede deal denk ik.

Ik stel wat vragen en er komt een waterval aan informatie op gang. Na een korte correctie begrijpt hij dat ik zeker geïnteresseerd ben, maar niet in alle details. Als het drankje komt wacht hij netjes tot hij toestemming krijg om in te schenken en bij elke slok kijkt hij me eerst aan of het mag. Tot hij het een keer vergeet wat hem een sneer van mij oplevert.

Zijn zenuwen beginnen wat te zakken en ik benoem dat ik weet dat het lastig is om in publieke context zowel te kletsen als niet te vergeten respectvol te zijn. Hij vindt het inderdaad lastig en denkt dat iedereen van alles aan hem kan zien. Als zijn zenuwen gezakt zijn stuur ik hem naar toilet voor de alombekende opdracht. Hij komt met een rood hoofd terug en gaat rustig zitten.

Terwijl we ons drankje opdrinken krijgt hij langzaam een natte plek in zijn broek… ik grinnik. Hij rekent af en we gaan naar onze auto’s om naar een rustiger plekje te rijden. Het eerste plekje wat ik ken parkeren we. Er is niemand en Berend staat met zijn handen tegen de auto voorovergebogen voor een ballkick. Net als we in willen stappen parkeert er een andere auto. We rijden naar een tweede plek… waar net heel fietsend Nederland heeft besloten om langs te komen… Toch maar weer terug naar de eerste plak waar net een auto is geparkeerd met een man die uitstapt. Het is me niet helder wat hij gaat doen en we praten even tegen de auto geleund.

Het is het ideale moment om een hoteldate in te plannen, wat ook even zoeken is met onze beider agenda’s. Mar over twee weken vinden we een moment en ik kijk er nu al naar uit.

Dan toch maar op zoek naar een ander plekje. Als we parkeren bij plek nummer 3 lijken we geluk. Er is niemand, de auto’s kunnen we zo parkeren dat we privacy creëren en Berend ontvangt nog een goed harde trap, waar hij zich uiteraard netjes voor bedankt.

We stappen achterin de auto en ik zet mijn hak op zijn ballen terwijl hij mijn schoen aanbidt. De vlek in zijn broek is alleen maar groter geworden. Ik leg mijn hand op zijn gezicht en zie dat de blik in zijn ogen is verandert. Hier geniet ik zo intens van.

Ik kijk terug naar de fouten die hij alleen tijdens de public date heeft gemaakt en grijp zijn tepels met mijn nagels. Hij begint een beetje te piepen en ik laat hem herhalen wat zijn fouten zijn… Dit allemaal met zachte, lieve stem. Als ik loslaat hoor ik hem die inademen.

De faceslaps zijn heerlijk, vier in totaal. De eerste drie ziet hij aankomen. Bij de vierde moet hij zijn ogen sluiten waardoor ik zie dat de impact nog groter is.Stamelend bedankt hij zich als hij een beetje is bijgekomen van de schrik.

De grootste straf mag hij zelf kiezen waar hij deze ontvangt, cbt, nipples of meer faceslaps. Hij kiest voor CBT… terwijl ik zijn ballen fijnknijp beloofd hij beterschap in zijn falen. Ik heb een grote glimlach op mijn gezicht en ik weet dat we beide genieten. Als hij ergens twijfelt zeg ik dat hij echt nee mag zeggen en dat hij vrij is om te gaan… We weten beide dat hij dat niet doet, maar hoe heerlijk om hem te horen zeggen dat hij de straf wil, dat hij training nodig heeft en dat hij me zal volgen.

Een paar minuten later stap ik met een glimlach uit de auto. We hebben afgesproken dat als wij elkaar zien hij altijd met een gloeiend lichaamsdeel naar huis zal gaan. Terwijl ik terugrijd en een werk telefoontje krijg is de glimlach op mijn gezicht nog groot. Over twee weken gaan we een heerlijke sessie hebben, ik weet het nu al.

1 gedachte over “Public date Berend: Find a place

 1. Berend zei:

  Het was zeker genieten Dominae. Wat een ervaring geweldig.
  Is heel anders als alleen naar binnen wensen aangeven en gaan.
  U bepaald uiteraard binnen de harde grenzen maar dan is er maar 1 de baas en dat bent U Dominae.
  Ik heb geweldig genoten wat een uitstraling wat een dominantie wat een kracht.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *