Hoteldate Berend: Impact play hurray

Een donderdagochtend in mei. Normaliter speel ik eigenlijk altijd einde van de middag of avond dus het is even schakelen, maar dit kwam het beste uit. De afgelopen dagen heeft Berend zichzelf gek gemaakt met ideeën van wat gaat komen. Uiteraard heb ik zijn onzekerheid graag gevoed.

Berend is voor mij een ander type sub. Ons contact is goed, hij is respectvol en ervaren… maar zijn spel in het verleden was echt binnenkomen , spanken en weer gaan. De afgelopen weken ben ik steeds meer in zijn hoofd gekropen. Heel fijn, maar ook lastiger voor hem om het los te laten.

Na de proefweken wordt het contact meestal minder, maar door de ingeplande hoteldate bleef de boog gespannen. Elk klein speldenprikje van mij zorgde ervoor dat zijn hoofd los ging. In de week voor de date ben ik privé druk met mijn verjaardag en feestje en de feestdagen. Voor mij is er wat minder tijd voor voorpret… maar dat maakt verder niet uit.

Op donderdagochtend krijg ik een appje dat hij bij het hotel is maar dat de reservering niet gevonden wordt. Ik sta op het punt om weg te rijden en check of het goedkomt. Zeker, hij heeft de sleutel al en is onderweg naar de kamer.

De afgelopen dagen heeft Berend alles gecheckt en hercheckt. Zijn gemaakte verjaardagscadeau (een zipper van wasknijpers) heeft hij meegenomen. Een ding heb ik hem niet bij geholpen… voor elke fout in de chat zou ik een bloem krijgen. Ondertussen zou dat een mooi boeket zijn geworden… en ik ben benieuwd of hij deze meeneemt.

Als ik aankom heb ik netjes gehoord welke kamer en hoe ik daarheen loop. Ik ken dit hotel goed en parkeer in de garage. Ik app dat ik eraan kom en weet dat hij nu de deur opendoet en netjes in de nederige houding gaat liggen die ik verwacht. Mijn schoenen lopen over het zachte tapijt, mijn rolkoffer achter me aan en ik doe de kamerdeur open.

Het is een grote kamer en zoals opgedragen ligt Berend niet in de weg. Rustig plaats ik mijn koffer en kleed me om, Berend volledig negerend. ik pak mijn canes, paddle, flogger en zwepen uit. Vandaag ga ik deze nodig hebben. Ook de spreader krijgt een plek. Berend is wel wat gewend en wil niets liever …. en ik mag onder de boxershort marks achterlaten.

De begroeting verloopt zoals altijd. Hij mag naar me toekruipen.. kijkt te vroeg op en krijgt een faceslap. Ik heb mijn hoge laarzen aan… welke mogen worden begroet voordat hij opkijkt. Netjes krijgt hij zijn boeien om. Het is voor hem voor het eerst. Voor mij is dit het moment dat we echt overgaan en het moment waarop hij consent geeft. Ik benoem nog een keer de safewords en het is tijd om Dominae haar gang te laten gaan.

Na een controle met tepelklemmen blijkt dat het voor Berend erg lastig is om zijn tepels te laten martelen. Ik vind dat hij piept terwijl ik met de ketting van de tepelklemmen speel en hem in zijn ballen schop. Ietwat teleurgesteld haal ik de klemmen eraf… al trekkend. Mijn enthousiasme is me weer eens voorbij gegaan en na nog wat , in mijn ogen, vriendelijke plagerijen hoor ik Berend ‘oranje’ zeggen. Dit overkomt me maar weinig dus ik schakel een versnelling terug. Even ben ik verward… Berend is dol op pijn, maar wel heel specifiek gericht op zijn rug, billen en pik.

Tijd om mijn cadeau te pakken. Het is een rits van wasknijpers. Berend zit netjes voor me… op zijn billen bevestigen lukt niet, dus ik pak een huidplooi in de schaamstreek en zet bijne ‘ritsen’ vast op zijn huid, pik en ballen… en dan eraf trekken. Bij de eerste zie ik dat dit pijn doet en dat ze ook wat verschuiven. Een voor een strek ik langzaam met het touwtje de knijpers eraf. Een voor en schieten ze los… hmmmm… dit wil ik vaker doen. Berend ademt in en houdt zich staande… Zo zie ik het graag.

Mijn handen jeuken om mijn flogger en canes te gebruiken. Ik pak de spreaders en wil hem eerst vastzetten. Ik kijk in de ruimte en trek hem aan zijn ballen achter me aan. Bij nader inzien heb ik dan niet voldoende ruimte om uit te halen en ik zet hem met spreader tussen armen en benen tegen de kast. Nu heb ik mooi de ruimte. Zoals altijd warm ik hem eerst rustig op. Dat scheelt in striemen en ik geniet ervan. Eerst wat spanking… tot de huid mooi roze is. Berend geeft geen kik. Vervolgens met de flogger de hele rug bewerken… rustig en zacht om het bloed naar boven te trekken. Ik geniet hiervan. Het ritmische, de polsbeweging en vooral het geluid van zowel mijn hand als de flogger op de huid.

Tijd om het wat harder aan te pakken. Ik haal flink uit met de flogger en hoor Berend verzuchten. Ik groei 10 centimeter en mijn enthousiasme neemt toe. Nog een keer haal ik uit… en dan ga ik er even vol in op. Tijd om te wisselen naar de paddle. Om zijn gevoel af te tasten geef ik aan dat hij de tikken een cijfer moet geven. Het maximum voor fijn is 8. oe hard ik ook sla, ik kom er niet bovenuit. Het is zo’n heerlijk gevoel om los te mogen gaan… en het opwarmen helpt hier enorm bij.

Berend maakt me trots en tevreden. Tussendoor nog een tik op zijn ballen om hem alert te houden en als ik zijn tepels pak krimpt hij ineen. Ik pak mijn canes, de baby cane en de black beast. Berend mag kiezen en ik begin met de baby cane.

Deze slaat niet zo lekker, ik vind hem te kort en na een paar tikken stap ik over op de black beast. Dit gaat heerlijk. Het geluid, de reactie van de huid… Het is genieten. Een keer schiet mijn hand uit en raak ik hem te hoog… SHIT, niet de bedoeling en niet netjes. Er volgen nog meer tikken. Tot Berend wederom oranje zegt. Het tempo ligt te hoog.

Na een korte pauze, waar bij ik hem nogmaals in zijn ballen trap mag hij op bed gaan zitten. Ik had hem nog een tik op mijn pik beloofd met de cane. Hij moet zijn ogen dichtdoen van mij… iets teveel gefocust. Ik zwiep naast me met de cane en bij het horen van het geluid krimpt hij al ineen… De tik die volgt valt mee, de reactie in ieder geval. Hij opent zijn ogen en ik geef hem nog een paar flinke tikken. Zijn slurfje is geslonken en dus trek ik hem uit om er goed bij te kunnen.

Ik laat hem zich weer omdraaien en neem hem nog onder handen met de cane… helaas blijkt het topje te zijn afgebroken… GRRRRRRR. Ik geef nog wat tikken. Als ik nogmaals zwiep zonder te raken raak ik de grond en breekt er nog een stuk af. Duidelijk, ik moet nieuwe canes shoppen. Meerdere keren denk ik klaar te zijn maar ik zie dat Berend nog meer kan en wil hebben. Ik laat hem erom smeken. Dat ik hem hard sla, dat ik hem in zijn ballen trap…

Onze tijd is al bijna op. Tijd voor nog wat TLC. Hij mag op het bed liggen en ik smeer zijn huid in met dikke zalf. Langzaam is het tijd om de boeien weer los te maken. Ik klets nog even na… Berend lijkt onaangedaan. Dat verschil verbaast me elke keer weer. Waar de ene diep in subspace belandt en echt tijd nodig heeft om terug te komen op aarde is de andere zo nuchter en lijkt het ‘business as usual’.

Nadat ik me heb omgekleed vertrek ik, Berend blijft nog even om te douchen. Ik vertrek met een glimlach naar huis, om daar snel achter mijn laptop te kruipen voor de rest van mijn vanilla werkdag. Zo’n contrast maak ik niet vaak mee. Berend bedankt me nogmaals en ik verontschuldig me voor de twee uitschieters. Dat komt wel goed…. Ook spreek ik mijn verbazing uit over de twee keer safeword. Voor volgende keer iets om goed op te letten, want hij toont weinig reactie waardoor grenzen lastiger af te lezen zijn. Voor hem was het niet erg maar even op de rem… komt wel goed…Volgende keer ga ik hem rustiger maar harder onder handen nemen.

Het wordt echt tijd dat ik mijn eigen pijnbank ga krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *