Public date Marc: Scratched balls

Het is alweer een maand geleden dat Marc contact zoekt. Hij is helemaal groen en volgt me al een tijdje op Twitter… en eindelijk kon ook hij de verleiding niet weerstaan. Na een paar dagen bied ik hem een proefweek aan. Het gesprek voelt goed en ik heb er zin in. De twee proefweken verlopen soepel, hij is erg braaf en weet alle opdrachten succesvol uit te voeren. De tweede week ben ik zelf minder met mijn hoofd bij hem omdat er van alles gebeurt in mijn privé leven, zo koop en verkoop ik een woning en dat vraagt wat van mijn denkkracht.

Uiteraard ben ik erg benieuwd en dus stel ik een public date voor. Op een zonnige dinsdagochtend begin juni is het zo ver. We doen een drankje is het idee en gaan wederom naar Down Under. Het is zonnig en warm. Met een lekker zomerjurkje rijd ik de parkeerplaats op waar hij al wacht. Hij ziet me niet langsrijden en ik zeg dat hij me gemist heeft. In mijn spiegel kijk ik hoe zijn hoofd omhoog schiet en om zich heen kijkt.

Ik vertel hem om uit te stappen en onwennig stapt hij uit zijn auto en kijkt rond. Als ik uit de auto stap merkt hij me op en komt naar me toe. Zoals opgedragen mag hij me de hand kussen als ik deze aanbied. Van de zenuwen begint hij te ratelen en ik zeg hem stil te zijn. De fles prosecco leg ik in de auto en we lopen naar binnen. Hij blijft netjes naast me en ik hoef hem niet te corrigeren.

We zitten en ik bestel wat te drinken, hij kijkt me vragen aan of hij mag bestellen en vooruit.. hij mag. Zoals elke date is het gesprek verder vanilla…. en hij lijkt er super relaxed bij te zitten wat me altijd verbaast. Onder de tafel blijken zijn voeten bijna een marathon te lopen.

Na een drankje kijk ik op mijn telefoon qua tijd. We hebben beide geen tijd voor uitloop en ik besluit dat het tijd wordt om de spanning weer te verhogen. Ik gebied hem naar toilet te gaan en zijn boxershort uit te doen. As always it doesn’t miss it’s effect. Ik krijg een foto en hij komt iets ongemakkelijker weer terug.

Hij rekent af en we lopen terug naar de auto’s. Als ik naar de grote parkeerplaats rijdt volgt hij braaf. Aan het einde van de parkeerplaats waar niemand staat zetten we de auto’s neer. Stoelen naar voren en ik stap in. Op dit moment verandert alles… het moment dat je de deur dichtdoet lijkt de energie direct te veranderen. Van de speelse gezelligheid van daarvoor wordt de lucht dikker en is de spanning meer voelbaar. Ik raak hem zachtjes aan en vertel hem dat hij nog straf tegoed heeft. Zoals opgedragen heeft hij cockring en tepelklemmen meegenomen.

Zoals altijd heeft hij een straflijstje tegoed. Ik plaats de tepelklemmen en ga op hem zitten. Zachtjes speel ik met de ketting tussen de klemmen terwijl ik hem aankijk. Hij neemt de faceslaps goed in ontvangst, maar ik zie dat zijn huid snel rood kleurt dus besluit ik de straf op een ander manier in te vullen. Langzaam trek ik de tepelklemmen eraf… Marc heeft het niet meer maar neemt het goed. Zijn hoofd tegen mijn schouder om het aan te kunnen.

Als ik mijn nagels in zijn ballen zet geniet hij echt… al blijkt het dat mijn nagels zijn huid hebben doorboort. Ik gebied hem om zijn cockrings om te doen, als ik er een oprek breekt hij. Helaas blijven er dan maar twee over. Deze doe ik om en ik gebied hem om zijn broek weer dicht te doen. Ik check hoe zijn eerste ervaring was, hij is blij.

We gaan een date plannen… en deze is gepland. de dertigste zien we elkaar en kan hij eindelijk voor het eerst knielen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *